De hulpverlener journey

Geplaatst op December 19, 2018

zorgbewegers-logo-klein-metruimte-kopie_181219_144618.jpg

Lunch-sessie (12.00-13.30h) over de implementatie van e-health, vanuit het perspectief van de hulpverlener


De afgelopen tijd is er veel aandacht uitgegaan de cliënt als 'klant' en de vraag hoe e-health daar het beste bij aan kan haken (cliënt centraal, de klantreis etc.). Dat is een heel zinvolle insteek. Het is nu nodig om dezelfde aandacht te besteden aan de zorgprofessional als drager van succesvolle e-health. Implementatie staat of valt bij hoe de hulpverlener bereid en competent is om de e-health in te gaan zetten. Welke 'reis' maakt de hulpverlener bij de introductie van e-health in de organisatie? Hoe kun je daar goed bij aansluiten en rekening mee houden, zodat het de implementatie vergemakkelijkt?

In een interactieve lunch-sessie (met lekkere broodjes!) delen de Zorgbewegers hun ervaringen m.b.t. de wensen en behoeftes van de hulpverlener en gaan we in op wat dat betekent voor het (gaan) werken met e-health. We verkennen met elkaar: hoe bedien je de hulpverlener optimaal met e-health? Waar zitten quick wins? Wat maakt opschaling soms zo moeilijk en hoe kunnen we dat doorbreken?

De sessie is interessant voor projectleiders, ambassadeurs/aandachtsfunctionarissen ehealth, managers en geïnteresseerde hulpverleners.

Voor deze activiteit bent u welkom op lokatie bij Accare, een professionele en ambitieuze organisatie voor jeugd ggz. Ieder kind kan bij Accare terecht, ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. Accare behandelt bijvoorbeeld kinderen en jongeren met angstklachten, hechtingsproblemen, trauma's, ADHD, autisme, tics, en ernstige identiteitsproblemen.

Naam organisatie:
Zorgbewegers
Datum:
23 januari 2019
Tijd:
12:00 - 13:30

Locatie:
Diepenveenseweg 159,
Deventer, Overijssel
Aanmelden verplicht:
Ja
Patiënt included:
Nee
Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Online event:
Nee
Aanmelden voor event:
nsomsen@zorgbewegers.nl
Website event:
E-mailadres contactpersoon: