Data & Drinks OLVG

Geplaatst op January 11, 2019

Data-en-drinks.png

Meetup over de meerwaarde van data science toepassingen in de zorg


Wat is de meerwaarde van data science toepassingen in de zorg en wat kunnen we leren van ontwikkelingen in andere sectoren? Ben je benieuwd wat er in het OLVG gebeurt op dit gebied? Kom dan op 22 januari naar Data & Drinks OLVG en ontdek meer over de wondere wereld van data!

In OLVG werken collega’s van Bedrijfsinformatie, het Wetenschapsbureau en de EPD-dienst samen om de zorg die wij bieden nog verder te verbeteren. Nieuwe en bestaande inzichten vanuit wetenschappelijk onderzoek worden gecombineerd met informatie die binnen het ziekenhuis wordt geregistreerd om de zorg voor de toekomst nog beter in te richten.

Met behulp van verschillende analyse technieken, zoals voorspelmodellen, machine learning en kunstmatige intelligentie, kan waardevolle informatie verzameld worden om processen te verbeteren en nieuwe inzichten te verkrijgen. Het doel van de bijeenkomst is om kennis en ervaring binnen OLVG te delen en inspiratie op te doen van data science toepassingen buiten OLVG.

Iedereen die geïnteresseerd is in de toepassing van data science in de zorg, zowel binnen als buiten OLVG, is van harte welkom. De locatie van de bijeenkomst volgt nog.

Het programma is als volgt:

16.00-16.15: Inloop

16.15-16.30: Korte introductie data science OLVG

16.30-17.00: Medicx.ai: Image processing en machine learning met hart MRI’s

17.00-17.30: Pacmed

17.30-18.00: Discussie

18.00-19.00: Drinks

Naam organisatie:
OLVG
Datum:
22 januari 2019
Dagdeel:
Middag
Tijd:
16.00 - 18.00

Locatie:
Locatie volgt nog,
Amsterdam, Noord-Holland
Aanmelden verplicht:
Nee
Patiënt included:
Ja
Rolstoeltoegankelijk:
Nee
Online event:
Nee
Website event:
E-mailadres contactpersoon: