Co-creëren met verpleegkundigen: van werkdruk naar werkgeluk.

Geplaatst op January 08, 2019

co-creeeeren.jpg

Pitch & drinks van het onderzoeksproject COUNT (Hogeschool Utrecht).


Veel arbeidsbesparende technologieën voor verpleegkundigen blijven op de plank liggen, bijvoorbeeld omdat ze niet aansluiten bij bestaande werkprocessen. Tegelijkertijd kampen verpleegkundigen met hoge werkdruk en groeiende personeelstekorten. Daarom kijken onderzoekers van de Hogeschool Utrecht in Project COUNT naar manieren waarop nieuwe technologie wél effectief kan worden ingezet, zodat verpleegkundigen meer tijd kunnen besteden aan zorg. COUNT is een tweejarig project dat nu een half jaar bezig is, graag delen wij de eerste resultaten en vragen wij jullie input voor vervolg!

Tijdens deze editie van de Pitch & Drinks zullen studenten die aan het project gewerkt hebben hun resultaten, inzichten en ideeën delen, daarnaast zijn er nog enkele sprekers van de parters van COUNT.

Partners zijn: Ziekenhuizen UMC Utrecht en St. Antonius Ziekenhuis, bedrijven Panton, Ascom, Pontes Medical, V&VN en UCREATE en meerdere afdelingen binnen de Hogeschool: Engineering & Design, ICT, bachelor Verpleegkunde, management in de zorg en de lectoraten Co-Design, Digital Smart Services, Procesinnovatie en informatiesystemen en Technologie voor Zorginnovaties.

Naam organisatie:
Hogeschool Utrecht
Datum:
22 januari 2019
Dagdeel:
Middag
Tijd:
15.00 - 18.00

Locatie:
Lundlaan 6,
Utrecht, Utrecht
Aanmelden verplicht:
Ja
Patiënt included:
Nee
Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Online event:
Nee
Aanmelden voor event:
Website event:
E-mailadres contactpersoon: