Blockchain en Health

Geplaatst op December 04, 2018

Healthcare-BlockChain-ICTH-570x360.jpg

Voorbeelden en oplossingen uit de praktijk


Op donderdag 24 januari tijdens de nationale eHealth Week, organiseert Health Valley samen met Saxion, Novel-T en Zorginstituut Nederland (ZIN) een middag rondom Blockchain in de Health sector. Van Blockchain wordt gezegd dat het de grootste technologische innovatie is sinds de komst van internet. Wat kan een nieuwe technologie als Blockchain betekenen voor de zorg? En welke gevolgen heeft dit voor eerder gemaakte afspraken en uitgangspunten voor gegevensuitwisseling in de zorg? Zijn administratieve processen efficiënter in te richten en kan de burger regie krijgen over zijn eigen zorggegevens met behulp van Blockchain? Laat je deze middag inspireren door inspirerende voorbeelden uit de praktijk!

Voor wie interessant?
Mensen die werkzaam zijn in de zorg, logistiek, financien, farmacie, blockchain of bij een koepelorganisatie of mensen die werkzaam zijn als (innovatie)manager.

14.30 uur Inloop en ontvangst

15.00 uur Welkom

15.10 uur Inleiding door Peter Langela Novel-T en inhoudelijk programma
Er komen een aantal Keynotesprekers, waaronder o.a Idius Felix van Zorginstituut Nederland en een spreker vanuit de dagelijkse praktijk aan het woord. Aansluitend vind er een groepsdiscussie plaats en een wrap up van de middag.

17.00 uur Netwerkborrel

Naam organisatie:
Health Valley
Datum:
24 januari 2019
Dagdeel:
Middag
Tijd:
14.30-18.30

Locatie:
Zutphenseweg 6b,
Deventer, Overijssel
Aanmelden verplicht:
Ja
Patiënt included:
Nee
Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Online event:
Nee
Aanmelden voor event:
Website event:
E-mailadres contactpersoon: