Altijd zo moe? Met de BioCheck-app jouw herstelvermogen meten, verbeteren en de regie weer terug krijgen over jouw vitaliteit!

Geplaatst op December 24, 2018

e-healthweek.JPG

Interactieve workshop in ons Vitaliteitscentrum


Iedereen levert een vorm van arbeid: of dat nu werken, sporten, herstel van ziekte of stress is. De mate hoe je hiervan herstelt, bepaalt of je fit blijft of vermoeider raakt. Indien je steeds slechter herstelt van arbeid, dan komt het tot een niveau van chronische vermoeidheid. En dat wil je natuurlijk verbeteren en het liefst voorkomen.

De app is met name een goede steun in de rug voor mensen die chronisch vermoeid zijn en het daardoor lastig vinden om, zoals zo vaak wordt gezegd ‘naar hun lichaam te luisteren’ en daar hun activiteiten gedurende de dag op aan te passen.

Denk hierbij aan mensen met o.a. burn-out, overspannenheid, CVS, ME, fibromyalgie, schildklierproblemen, diabetes ll, overgewicht, als ook mensen met een oncologische of cardio-vasculaire achtergrond.

Met de BioCheck-app kan je jouw herstelvermogen monitoren en je belastbaarheid verbeteren doordat je altijd binnen de juiste weerstand en tijd beweegt en traint.

Tijdens een interactieve workshop in ons Vitaliteitscentrum nemen we je mee hoe je lichaam werkt en hoe E-health jou kan helpen je weer vitaal en belastbaarbaar te voelen:
• wat gebeurt er in je lichaam als je zo moe bent
• hoe meet je jouw herstelvermogen
• hoe leer jij daadwerkelijk te luisteren naar jouw lichaam
• welke tools heb je om met behulp van de app te werken aan het verbeteren van jouw belastbaarheid

Zien we je op vrijdag 25 januari om 16.30 uur? Tot dan!

Naam organisatie:
BioCheck
Datum:
25 januari 2019
Dagdeel:
Middag
Tijd:
16.30-18.00 u

Locatie:
Fascinatio Boulevard 200,
Rotterdam, Zuid-Holland
Aanmelden verplicht:
Ja
Patiënt included:
Nee
Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Online event:
Nee
Aanmelden voor event:
Graag een mail naar: annemarie@biocheck.nl
Website event:
E-mailadres contactpersoon: