Ga naar inhoud

E-healthweek

Van 27 januari t/m 1 februari 2020

Hieronder vindt u een overzicht van de activiteiten die tot nu toe zijn aangemeld. Heeft u zelf ook een activiteit? Meld deze dan snel aan! Bekijk welke activiteiten er op dit moment al in de week plaatsvinden ter inspiratie of wellicht voor een mogelijke samenwerking.

Zoek een activiteit bij u in de buurt

Er zijn 216 activiteiten gevonden. Scroll naar beneden om deze te bekijken.
ICT & health

Dokter Ehealth twitterspreekuur 'Online CRA'

Dokter Ehealth houdt spreekuur op Twitter! Naast je ehealthvragen kan je dit moment ook aangrijpen om alvast vragen in te sturen voor ons webinar over Community Reinforcement Approach, dat op 6 februari plaatsvindt.

Naam Minddistrict
Datum 30-01-2020
Locatie Jan Evertsenstraat 723,
1061xz Amsterdam
Lees meer
Anders

Zien, doen, ervaren

Informatiemarkt waar medewerkers, studenten, cliënten, mantelzorgers en overige belangstellenden kunnen kennismaken met innovatieve producten en werkwijzen. Leveranciers kunnen hun (nieuwe) producten ook pitchen

Naam De Zorggroep
Datum 30-01-2020
Locatie Auxiliatrixweg 35,
5900AR Venlo
Lees meer
ICT & health

Meedoen, ertoe doen en zelf doen

Het leven leiden dat bij je past, hoe kan technologie je erbij ondersteunen. Maaike de Vries (Saltro), Leonie Roozendaal (Manager Digitalisering van Sensire) en Joost Hermanns van UwCompaan geven een toelichting vanuit de praktijk.

Naam ICT&H
Datum 27-01-2020
Locatie Circusplein 50,
2586CZ Den haag
Lees meer
Anders

Webinar innovatie GGZ: emotieregulatie met wearables.

In dit webinar interviewt Merijn van der Zalm (GGZ Oost Brabant) Youri Derks (GZ psycholoog bij GGnet en onderzoeker bij de Universiteit Twente) en Suzanne Robberegt (psycholoog en onderzoeker bij GGZ Oost Brabant) over hun ervaringen met de inzet van wearables in combinatie met een maatwerk app bij volwassen (borderline) patiënten met moeite om eigen emoties tijdig te herkennen en bij jongeren die na een zorgtraject blijven werken aan terugvalpreventie voor depressie en angst.

Naam GGZ oost brabant / GGnet
Datum 29-01-2020
Locatie dit is een ONLINE event 1,
1234ab x
Lees meer
ICT & health

Lunchevent BeterDichtbij bij Rode Kruis Ziekenhuis

Hoe zetten uw collega’s BeterDichtbij in voor eenvoudig contact met uw patiënten? Waar besparen zij tijd en verdiepen ze hun consults? Wat kunt u doen om digitaal contact in uw dagelijkse praktijk nog makkelijker te maken? En welke ontwikkelingen staan op stapel bij BeterDichtbij in de road map van 2020? Speciaal voor u biedt BeterDichtbij dit jaar een lunchevent aan, tijdens de E-Healthweek 2020. U bent daarbij van harte uitgenodigd op woensdag 29 januari van 11.30 t/m 13.00 in Rode Kruis Ziekenhuis.

Naam BeterDichtbij
Datum 29-01-2020
Locatie Vondellaan 13,
1942LE Beverwijk
Lees meer
Anders

Webinar: De 5 ingrediënten voor een succesvolle online behandeling

Op vrijdag 31 januari om 10.00 uur geeft Mirjam van Orden een kijkje in de keuken van PsyQ online en deelt zij haar ervaringen met een volledige online behandeling. Speciaal voor de e-healthweek vertelt zij wat dé ingrediënten zijn om een online behandeling succesvol te maken. Succesvol voor cliënten, financiers en voor medewerkers.

Naam PsyQ
Datum 31-01-2020
Locatie Dit is een ONLINE event 1,
1234AB Online
Lees meer
ICT & health

De hulpverlener journey

Implementatie staat of valt bij hoe de hulpverlener bereid en competent is om de e-health in te gaan zetten. Myriam Limper, directeur Zorgbewegers, neemt je 28 januari mee in De Hulpverlener Journey.

Naam Jouw Omgeving
Datum 28-01-2020
Locatie Maliebaan 79,
3581CG Utrecht
Lees meer
Anders

Regionale Voorronde Zorginnovatieprijs 2020

Ben je nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in de zorg en welzijn? Kom dan op 28 januari naar een speciale editie van onze Zorg2025 voor het bijwonen van de regionale voorronde van de Nationale Zorginnovatieprijs 2020. Uit alle inschrijvingen worden de meest veelbelovende innovaties uit de provincies Noord-Holland en Flevoland geselecteerd. Deze genomineerden krijgen de kans zich op 28 januari te presenteren aan een jury en het publiek.

Naam Smart Health Amsterdam
Datum 28-01-2020
Locatie Café restaurant Dauphine 175,
1097BL Amsterdam
Lees meer
ICT & health

Lunchevent BeterDichtbij bij Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Hoe zetten uw collega’s BeterDichtbij in voor eenvoudig contact met uw patiënten? Waar besparen zij tijd en verdiepen ze hun consults? Wat kunt u doen om digitaal contact in uw dagelijkse praktijk nog makkelijker te maken? En welke ontwikkelingen staan op stapel bij BeterDichtbij in de road map van 2020? Speciaal voor u biedt BeterDichtbij dit jaar een lunchevent aan, tijdens de E-Healthweek 2020. U bent daarbij van harte uitgenodigd op dinsdag 28 januari van 12.45 t/m 13.30 uur in Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis.

Naam BeterDichtbij
Datum 28-01-2020
Locatie Stationsweg 22,
3247BW Dirksland
Lees meer